Zoeken in ons Helpcentrum

Hoe neem ik contact op met de organisator?

Laatst bijgewerkt: 03/04/15

• Je kunt contact opnemen met de organisator door op 'Contact opnemen met de organisator' op de evenementpagina te klikken of de e-mail met je orderbevestiging te beantwoorden als je je al hebt geregistreerd voor het evenement. Dit is handig als je evenementspecifieke vragen hebt of als je een restitutie wilt aanvragen.
1

De e-mail met orderbevestiging beantwoorden

Ga naar de e-mail met je orderbevestiging en beantwoord deze (het veld Aan: wordt automatisch ingevuld met het e-mailadres van de organisator).

Je vindt het e-mailadres van de organisator ook in de e-mail zelf.

De contactgegevens bevinden zich precies boven je bestellingsoverzicht.

Tip: Wanneer je een bericht stuurt naar een organisator, is het raadzaam je telefoonnummer op te nemen in je e-mail voor het geval de organisator je wil bellen.

2

Je bestelgegevens bekijken - een restitutie aanvragen

Wanneer je inlogt met jouw Eventbrite-account kun je vanuit Mijn tickets naar Huidige bestellingen gaan en daar je bestelling terugvinden. Klik op Bestelling beheren.

Als je een restitutie wilt, klik je gewoon op de knop Restitutie aanvragen op de pagina met bestelgegevens (als de organisator deze optie heeft aangevinkt).

De knop Restitutie aanvragen staat op de pagina met ordergegevens links van Contact opnemen met de organisator.

3

Je bestelgegevens bekijken - contact opnemen met de organisator

Klik op Contact opnemen met de organisator om contact op te nemen met de organisator. In het vak dat verschijnt, vul je gewoon je naam, e-mail en een bericht voor de organisator in en klik je op Bericht verzenden'.

Vul in het berichtvak je naam, e-mailadres en bericht in.

4

Ga naar de evenementpagina

Tip: Als je niet kunt inloggen of denkt dat er een typefout staat in het e-mailadres dat je hebt gebruikt voor registratie, kun je altijd contact opnemen met de organisator van het evenement via de oorspronkelijke evenementpagina.

Op de evenementpagina vind je verschillende knoppen om contact op te nemen met de organisator. Als je hierop klikt, wordt hetzelfde berichtvak geopend als in optie 3 hierboven.

Je kunt contact opnemen met de organisator van het evenement via de koppeling in de koptekst, voettekst, evenement details en de zijbalk rechts voor het evenement.

Een evenement maken Ga naar My Account

Niet gevonden wat je zocht?

Ons supportteam is hier om je te helpen! Neem contact op met ons.